עוגה בחושה בטעם תפוז וקלה להכנה – מאיר ממן מבשל

ראו מתכון לעוגה בחושה בטעם תפוז של מאיר ממן מבשל, עשו העתק הדבק
חומרים :
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כף תמצית רום
1 כפית מי וורדים (אם אין ניתן להחליף לברנדי, אם אין גם ברנדי לדלג על סעיף זה)
1 שקיק סוכר ווניל
1 שקיק אבקת אפייה.
גרידת לימון מלימון שלם.
1/2 2 כוסות קמח

 

 

ההכנה –
מערבלים את הביצים
מוסיפים את הסוכר בשלבים
מוסיפים את שאר המרכיבים בשלבים תוך כדי ערבול עד לקבלת תערובת אחידה (ראו סרטון וידאו)
שופכים את התערובת לתבנית אפייה .
אופים בתנור בחום 180 מעלות כארבעים דקות.
מקררים את העוגה
בוזקים מעליה אבקת סוכר.
בתיאבון

 

NOW לאכול - ערוץ המתכונים
אולי יעניין אותך עוד: